Siden er under opbygning... Men indtil videre kan du kontakte os på:

Kontakt:
Telefon: +45 2214 7410
Mail: nikolej@operationit.dk


Adresse:
Biskorupvej 52
5240 Odense NØ

Der vil ikke blive modtaget PC'er eller lign. på denne adresse

Firma oplysninger:
Bank:
Reg: 6850
Konto: 0001064544

CVR: DK-30336941



#GDPR
Persondatapolitik
Gældende for operationit.dk Hos Operation IT værner vi om fortroligheden og sikkerheden for kunderne.
Når du benytter hjemmesiden eller øvrige tjenester Operation IT benytter sig af. Så beskytter og respektere vi dit privatliv.
Ifølge gældende lovgivning o beskyttes af personoplysninger, har du ret til at blive informeret om behandlingen/brugen af personoplysninger.


Hvad er persondata
Persondata er enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person.


Indsamling og anvendelse af persondata
Der bliver kun samlet persondata ind for at kunne fakturere og/eller yde/levere ydelser på din adresse.
Følgende data bliver indsamlet:
Navn
Adresse
Postnummer & By
Mailadresse


3. Parter
Operation IT samarbejder med flere samarbejdspartnere, disse vil få videregivet oplysninger, så disse kan oprette en ydelse eller produkt til dig.
Følgende får disse oplysninger (Hvis du skal tilknyttes produkterne):
NCT A/S – Backup, Hosting, Oprettelse af Office 365, konsulentydelser
Office 365 – Alle Office 365 ydelser
ALSO – Office 365 Licenser
F-Secure – Anti-virus løsninger


Opbevaring og sletning af persondata
Personoplysninger relateret til køb/ydelser opbevares i 5 år efter købet er gennemført for at leve op til forpligtelserne i Bogføringsloven samt afhjælpning af eventuelle reklamations- eller garantisager.


Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.
Du har ret til at få ukorrekte oplysninger om dig selv rettet.
Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine personoplysninger – dog vil din oplysninger stå op til 5 år (Se opbevaring og sletning persondata)
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.
Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger.
Skal du skrive til os på adressen nikolej@operationit.dk med emnet: GDPR


Cookies
Der bliver IKKE gemt nogle cookies i forbindelse med besøg på www.operationit.dk eller andre undersider.


Indholdet rettet/opdateret den: 30/5-18